top of page

Träning för vardagsstyrka och uthållighet

Utnyttja gymmet då det passar dig eller ta hjälp av våra personliga tränare för att nå dina mål

Som medlem hos oss får du

 • Möjligheten att träna
  06.00 - 22.00 på vardagar och 
  08.00 - 20.00 på helger

   

 • Ett första tillfälle med fystränare för antingen screening och övningar som förbättrar ditt rörelsemönster eller ett tillfälle för ett första träningsupplägg (om du redan har screenats)
   

 • Rabatt på screening, personlig träning, fystester, GPS - tester och analys m.m. 
   

 • Medlemskvällar med tester, bra snack och mat m.m. 
   

 • Boka infraröd bastu - Helt utan extra kostnad

 • Möjlighet till att köra Speed träning, ledd av fystränare, 3 dagar/vecka

Kostnad Medlemskap: 500:-/månad eller 400:-/månad för samarbetspartners
 

Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för medlemskap. 

Tack, vi kontaktar dig inom kort! 

Personlig Träning

Personlig träning är mer än bara ett träningspass. Det är en skräddarsydd upplevelse som fokuserar på att hjälpa individer att nå sina hälsomål på ett effektivt och hållbart sätt. Genom personlig träning skapas en unik och anpassad plan som tar hänsyn till varje persons unika behov, mål och fysiska förmåga.

En av de största fördelarna med personlig träning är den individuella uppmärksamheten och guidningen från en professionell tränare. Tränaren fungerar som en mentor och motivator, vilket hjälper klienten att hålla sig på rätt spår och övervinna hinder. Det handlar om att skapa en positiv och stödjande miljö som främjar framsteg och självförtroende.

Personlig träning innebär också att man kan optimera träningen för att uppnå specifika mål, vare sig det handlar om viktminskning, ökad styrka, förbättrad kondition eller rehabilitering efter skada. Tränaren anpassar övningar och träningsprogram för att säkerställa att klienten når sina önskade resultat på ett säkert och effektivt sätt.

Men personlig träning handlar inte bara om fysisk aktivitet. Det omfattar också aspekter som kost, sömn och livsstil. Tränaren ger råd om hälsosam kost och livsstilsval som kan förbättra ditt övergripande välmående.

Vi ser fram emot att arbeta med dig för att nå dina specifika mål! 

Gruppträning

Gruppträning är en dynamisk och engagerande fitnessupplevelse som kretsar kring att träna tillsammans med andra. Det är en form av träning som kombinerar fysisk aktivitet med gemenskap och motivation. 

En av de mest framträdande egenskaperna hos gruppträning är motivationen som uppstår genom att träna i grupp. När du tränar tillsammans med andra, skapas en uppmuntrande atmosfär där du pushas att ge ditt bästa och övervinna träningsutmaningar. Och när du känner dig utmanad, stöttar dina träningskamrater dig för att nå dina mål.

Vidare är gruppträning också en möjlighet att lära sig nya träningsformer och tekniker under ledning av våra kvalificerade instruktörer. Dessa instruktörer är experter på att guida dig genom varje övning, säkerställa korrekt form och anpassa träningspasset för att maximera dina resultat.

Så, oavsett om du är ute efter att förbättra din kondition, forma din kropp, eller helt enkelt ha roligt med vänner medan du tränar, så är gruppträning en upplevelse som omfamnar både kropp och själ. Det är en resa mot bättre hälsa och starka gemenskaper, där du aldrig är ensam på din väg mot välbefinnande.

Skadehantering

Skadehantering inom idrott är avgörande för att säkerställa idrottarens hälsa och prestation. Det omfattar förebyggande åtgärder, tidig upptäckt av skador, korrekt behandling och rehabilitering.

 

Genom att fokusera på skadehantering kan idrottare återhämta sig snabbare och fortsätta tränings- och tävlingsaktiviteter på ett säkert sätt, med målet att undvika framtida skador och maximera sin idrottsliga potential. Skadehantering är en viktig del av idrottens långsiktiga framgång och idrottarens välbefinnande.

Vi samarbetar med naprapater och sjukgymnaster för att säkerställa bästa vård för våra klienter. 

Kontakta oss via formuläret ovan så hjälper vi dig med ett indviduellt upplägg för att hantera just din skada. 

Gymverktyg

Emma Bengtson, Nacka 

“Jag älskar att träna på ATC. Coacherna har verkligen hjälpt mig med styrka och mobilitet."

Kontakta oss

Besöksadress

Boovägen 79

132 35

Saltsjö-Boo

Telefon

070-516 64 66

Öppet tider

Mån - Fre

6:00 – 22:00

Helger

8:00 – 20:00

 • Instagram
bottom of page