top of page

The Night

The Night Ny.png

Upplev din djupaste sömn någonsin med hjälp från naturen!

Denna kraftfulla blandning av naturliga ämnen är utformad för att främja en djup sömn som tydligt  förbättrar din återhämtning och prestation. 

Fördelar:

  • Förbättrad sömnkvalitet: The Night hjälper dig att somna snabbare och njuta av en djupare sömn, vilket ger en uppfriskad känsla när du vaknar.

  • Stressreducering: Glycin och Ecklonia Cava har en lugnande effekt som minskar stress och främjar en avslappnad känsla.

  • Förbättrad återhämtning: The Night hjälper din kropp att reparera muskler efter träning och se till att du snabbare är redo för nästa pass.

 

Användning:

Blanda en matsked i ett glas vatten 30 minuter innan läggdags. Slappna av och låt de naturliga ingredienserna i The Night hjälpa dig att hitta en fridfull och djup sömn.

The Night är den perfekta lösningen för dem som strävar efter en god natts sömn utan bekymmer om biverkningar eller beroende. Ge din kropp den vila den förtjänar med The Night och vakna upp redo att möta dagen med ny energi.

Köp The Night på ATC Nackas gym 

Det går bra att köpa The Night på plats på Boovägen 79 för reducerat pris (utan fraktkostnad). Kontakta  Anton eller Lukas så hjälper de dig. 

Innehåll: 

Glycin, 5000mg

Gaba, 750mg

L-Citrulin, 500mg

Olivbladsextrakt, 500mg

Kolin bitrat, 500mg

Magnesium bisglycinat, 500mg(27%*)

Ecklonia cava extrakt, 100mg

Theanin, 100mg

* procent av dagligt referensintag

Dosering 1-2 skopor innan läggdags

Doser per burk: 20-40st

"Jag har fått mycket bättre sömnkvalitet med The Night. Jag sover djupare och oftast hela natten. Känner mig mer utvilad när jag vaknar på morgonen. De nätter då jag vaknar har jag lättare att somna om. Jag tar The Night med varmt vatten, som alternativ till te på kvällen!"
"När jag tar The Night sover jag mycket bättre under nätterna. Jag har en djupare sömn och vaknar inte under natten. Min återhämtning under natten har förbättrats avsevärt."
"Jag har så svårt att slappna av, förmodligen pga min ADHD. Det känns som att musklerna lär sig vila och att man somnar lättare. Plus att mina restless legs syndrom försvann när jag tog ert tillskott på kvällen" 
bottom of page